Varaa pöytä

Juhlatilat ja kokoukset

SAUNA- JA JUHLATILA KERO

Lapland Hotels Tampereen ylimmässä kerroksessa hulppea sauna- ja juhlatila, josta aukeaa upea näkymä yli kaupungin. Lappi-henkiseen, tyylikkääseen kokonaisuuteen kuuluu mm. kaksi saunaa, infrapunasauna, saunapolku sekä juhla- ja kokoustilat. Infrapunasaunassa on myös ohjauspaneeli sekä suuri led-näyttö, joten lauteilla voi vaikkapa hot-joogata ohjeiden mukaan tai katsella Lapin rentouttavia maisemia.

Toinen saunoista on hotellivieraiden käytettävissä, ja toista saunaa juhlatiloineen taas vuokrataan yksityistilaisuuksiin. Myös infrapunasaunan voi varata yksityiskäyttöön, mutta muutoin myös se on hotellivieraiden käytössä. Tarvittaessa koko saunakerros on toki mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Saunatilan upeissa maisemissa pystyy kokoustamaan tai illastamaan pitkän pöydän äärellä istuen juhlavasti noin 16 asiakkaan seurueella. Cocktailtilaisuuteen mahtuu mukavasti noin 40 vierasta.

Kerossa pääsee nauttimaan myös alakerran Dabbal-ravintolan Lapin parhaita makuja. Ruoka tarjoillaan Pentikin Lapland Hotelsille suunnittelemilta lautasilta.

Tutustu

Kokoustilat

Lapland Hotel Tampereessa aistii kokoustamisen lämpimän ilmapiirin. Tähän vaikuttaa paljolti monipuolisten kokoustilojen lisäksi Tampere-talon, pohjoismaiden suurimman konsertti- ja kongressikeskuksen, läheisyys, sillä monille keskuksessa vieraileville hotellimme on helppo tapa majoittua ja järjestää keskinäisiä tapaamisia.

Lapland Hotel Tampere toimii myös keskipisteenä monipuolisille kokouksille. Hotellista löytyvät viisi erilaista ja muunneltavaa kokoustilaa ja ne tarjoavat mahdollisuuden jopa 160 henkilön tapaamisille.

Tutustu kokoustiloihin

Ota yhteyttä

Tampereen myyntipalvelu
Puh: 03 383 0100
sales.tampere@laplandhotels.com